sobota 24. října 2020

Dilema politického marketéra

Foto: mediar.cz
Pan plukovník Prymula měl našlápnuto hodně.

S podporou Zlemana mohl být příští premiér úřednické-prezidentské vlády prezidenta, kdyby ANO nedosáhlo na skvělé výsledky. 

Kdyby na své tiskové konferenci prohlásil: "Omlouvám se, udělal jsem chybu, odstupuji, ale pokud bude vláda chtít, dál jí poskytnu své znalosti a vědomosti", byl by druhý den stále ve hře a nakonec by i na toho prezidentského premiéra dosáhl.

Pokud ale začal kličkovat jako malý kluk a hlásal něco o tom, že hospoda je kapitula, tak ze sebe jen udělal venkovského božana, který pro své kšefty nevidí ani o pár dní dopředu. 

Měl se spolehnout na obvyklé neústavní chování svého šéfa (Zlemana) a teď měl udělat "díru do světa" svou "odpovědností". 

Nejspíš nemá svého Prchala, který by ho usměrnil. 

To, že se nespolehl na moc Zlemana a nesmyslně se snažil o záchranu sám, bude totiž jediný důvod, proč ho Zleman nakonec nechá odvolat. Neposlušnost a nevíru v jeho genialitu náš prezident nemá rád hodně, až pomstychtivě hodně.

Bureš rozehrál hru o výsledek dalších parlamentních voleb. 

A poprvé se zdá, že Marek Prchal a jeho team budou jeho prohrou. 

Kočkopes je super pro děti, ale napasovat pravdu na Bureše jde jednou, možná s penězi i dvakrát, ale nakonec se ukáže, že je to prostě jen kočkopes. 

PS: Marku, stále čekám na odpověď na mou nabídku ke spolupráci. 

Říkal jsi, že o tom budeš přemýšlet. Už je to 6 měsíců. 

Ještě je čas.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za komentář. Vážím si ho.