pátek 15. září 2017

Monitor tisku - 37. týden roku 2017

Fotografie zachycuje dvojstranu z knihy
Václav Havel - Tomki Němec, Fotografie
No, to je zase týden:

Středoškoláci přivedli do Knihovny Václava Havla komunistku, která plive na Václava Havla, Miladu Horákovou, nosí kytky na hrob K. Gottwalda a která s láskou vzpomíná na zachránce, kteří dorazili z východu v roce 1968.

Žádné akty smíření se ani po 100 letech nepřipustí, neb národ se musí rozdělovat, parcelovat, navzájem nesnášet, aby se lépe vládlo a šmelilo. Magistrátní gang v Praze pod tlakem části ulice zruší co slíbil.

Dva momentálně největší prznitelé demokracie se scházejí na Hradě, aby se ujistili, že mají společný cíl, udržet v chodu všechny kšefty, ať to stojí cokoli, třeba i sloužit zájmům Východu.

Nejoblíbenější politická strana bývalého prezidenta Klause (AfD) se hlásí k úspěchům nacistického Německa. Donátoři Klause mu nejspíš doporučí změnit značku a teď podporovat Řád národa - Vlasteneckou Unii, která již veřejně pozvedá zapálené pochodně.

Společným úsilím všemožných našich šmelinářů s demokracií, napříč výkonnou mocí, se daří blokovat jakékoli dopady práva a spravedlnosti i na ty, kteří byli při šmelině s demokracií chyceni za ruku.

A podle jakéhosi průzkumu je v pořádku, že se M. Zeman pro ukájení svého ego nechá dovézt do Španělského sálu i na gramofonu. Vždy druhý až třetí bude konečně jednou první.

Dobrou zprávou je, že v sobotu možná nebude moc pršet.